4 bestemmingen voor in het najaar!

4 bestemmingen voor in het najaar!

De zomervakantie is voor velen helaas alweer bijna voorbij. Of misschien is die voor jou zelfs al voorbij. Nu alweer toe aan vakantie? Op deze bestemmingen geniet je ook in het najaar nog van prachtig weer!

Lanzarote  Puerto Del Carmen

Kaapverdië
Een eilandengroep voor de Afrikaanse kust. Eigenlijk kun je hier het hele jaar door rekenen op de zon. De uitgestrekte stranden en luxe resorts zijn de aangewezen plek om nog even bij te komen voor de winter in Nederland begint.
In oktober en november lopen de temperaturen er namelijk nog op tot 28 graden. Heerlijk! Dankzij de oceaan staat er altijd een koele wind, dus echt heet wordt het niet. Perfect om languit op het strand neer te ploffen of natuurlijk een middagje te windsurfen!

Kaapverdië

Lanzarote
Van alle Canarische Eilanden zeker mijn favoriet. Met een temperatuur van rond de 25 graden in het najaar in combinatie met de relatief korte vliegduur van 4 uur, is het perfect voor een weekje herfstvakantie met het gezin!
Tegen het einde van het jaar is de lucht er onwijs helder en geniet je extra van alle mooie uitzichten.
En zo zijn er nog veel meer redenen om voor Lanzarote te kiezen!
Ga je met jonge (of zonder) kinderen? Blijf er dan zeker wat langer. Het eiland is prachtig!

Lanzarote Puerto Del Carmen

Egypte
Een echte bestemming voor rustzoekers. Eerst een duik in de Rode Zee, om vervolgens met een cocktail aan het zwembad neer te strijken. Nergens aan denken, alleen maar genieten.
De mooie stranden, 365 dagen per jaar warmte en prachtige luxe resorts, maken Egypte tot een geweldige vakantiebestemming voor iedereen. Toe aan iets meer actie? Egypte is een van de mooiste duikbestemmingen ter wereld!

Egypte

Lissabon
Als je meer op zoek bent naar een stedentrip, dan is Lissabon een fantastische bestemming voor het najaar. Het kan in de maanden oktober en november nog zeker rond de 25 graden worden.
Een ideale plek om cultuur te snuiven en tegelijkertijd te genieten van de Portugese zon. Klik hier voor de highlights die je zeker niet mag missen in Lissabon.

Lissabon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter