Snel, simpel en voordelig: mijn fotoboek van 2019

Snel, simpel en voordelig: mijn fotoboek van 2019

Tegenwoordig hebben we bijna al onze foto’s digitaal opgeslagen. De meeste van die foto’s verdwijnen ergens in een map op je computer, of raken ondergesneeuwd in je alsmaar voller rakende filmrol op je telefoon.
Wat is er leuker dan je favoriete digitale bestanden in een tastbaar fotoboek te verwerken?

MyPhotoFun gaf mij de mogelijkheid een prachtig fotoboek te maken van het afgelopen jaar.
Benieuwd hoe ik dat heb gedaan en wat het resultaat is geworden? Lees snel verder!

Fotoboek MyPhotoFun

2019 is afgelopen en dat betekent voor mij dat het tijd is om al mijn mooiste vakantieherinneringen van het afgelopen jaar te verzamelen. Dat heb ik vorig jaar ook gedaan met 2018. Een prachtig boek die ik aan iedereen kan laten zien. Ik besloot hetzelfde te doen met 2019.

Van MyPhotoFun mocht ik een fotoboek ontwerpen. Super leuk! Zo gezegd, zo gedaan. Ik verzamelde mijn mooiste foto’s van de reizen die ik in 2019 heb gemaakt. Athene, Kreta, Frankrijk, Madrid, alle mooie plekken waar ik ben geweest verdienen een plekje in dit jaaroverzicht.

Via de website MyPhotoFun.nl is het super simpel! Allereerst kies je het soort fotoboek wat je graag wil hebben. Met een harde kaft, zachte kaft, spiraalbinding, alles is mogelijk.

Ik koos voor een liggend fotoboek met een harde kaft in maat L. Toen begon ik met het indelen van het fotoboek. Vooraf had ik alle foto’s die ik wilde gebruiken alvast in een mapje op mijn laptop gezet, zodat ik ze gemakkelijk terug kon vinden.

Fotoboek MyPhotoFun

De website is heel gebruiksvriendelijk. Op het moment dat je begint aan je fotoboek krijg je de keuze om dit online te doen, of om de software te downloaden op je laptop of pc.

Wanneer je de software downloadt heb je uitgebreide mogelijkheden voor het indelen van je fotoboek.
Het is vooral handig als je van plan bent een grote hoeveelheid foto’s te gebruiken.

De online versie is zeer geschikt om snel en gemakkelijk een fotoboek te kunnen maken.

Fotoboek MyPhotoFun

Ik heb gekozen voor de online versie. Zodra je begint is het meteen duidelijk hoe het werkt. Het systeem is enorm overzichtelijk en alle functies spreken voor zich.
Je uploadt de foto’s die je wilt gebruiken in het programma en vanuit daar kan je ze gemakkelijk naar de juiste plek in het boek slepen. Ook kan je teksten, kaders, achtergronden en nog veel meer toevoegen om de bladzijden nog mooier te maken.

Nadat ik het fotoboek helemaal had ingevuld naar mijn wens, heb ik het boek besteld. Na iets meer dan een week viel hij op de deurmat. Yes! Ik was zo benieuwd hoe hij was geworden.

Fotoboek MyPhotoFun

Dit fotoboek is helemaal zoals ik hem wilde. De kaft is heel mooi en super stevig, de bladzijden zijn van topkwaliteit en de kleuren van de foto’s zijn precies zoals ze moeten zijn! Dit fotoboek kan ik met trots aan iedereen laten zien en ik heb voor altijd een mooie herinnering aan 2019. Ik wil MyPhotoFun onwijs bedanken voor dit prachtige fotoboek.

Wil jij ook zo’n mooi fotoboek? Of een van de vele andere superleuke fotoproducten zoals kalenders en wanddecoratie? Ga snel naar MyPhotoFun.nl!

Fotoboek MyPhotoFun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter