Donkey Sanctuary Aruba

Donkey Sanctuary Aruba

Bij aankomst bij Donkey Sanctuary Aruba word je door de vele ezeltjes luidkeels begroet. Wat een warm welkom!

Ezel Donkey Sanctuary Aruba

In het wild leven op Aruba nog ongeveer 90 ezels. Vanwege de droogte op het eiland en het drukke verkeer zijn niet alle ezels meer veilig in hun steeds kleiner wordende natuurlijke habitat. Donkey Sanctuary Aruba is een super goede organisatie die oude, zieke of gewonde ezels een prachtige plek biedt en ze een zo veilig mogelijk leven geeft. Een ontzettend mooi initiatief vind ik zelf.

Donkey Sanctuary Aruba

Wat ik superleuk vond tijdens mijn bezoek aan Donkey Sanctuary Aruba, is dat je zakjes voer kunt kopen die je aan de ezels mag voeren. De prijs van de zakjes voer mag je zelf bepalen en wordt gezien als een donatie aan de organisatie. Zo ook de opbrengsten van het souvenirwinkeltje. Het is zelfs mogelijk een ezel te adopteren!

De toegang van de ezelopvang is trouwens gratis, maar de vrijwilligers zijn vanzelfsprekend wel erg blij met giften en donaties.

Donkey Sanctuary Aruba

Op de opvang zitten ongeveer 130 ezels. Een onwijs gezellige boel dus! De ezels hebben alle ruimte en kunnen gaan en staan waar ze willen. Dat maakt het een super fijne plek voor ze en is het leven in Donkey Sanctuary Aruba precies zoals het buiten de hekken zou moeten zijn.

De openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:30
In het weekend van 10:00 tot 15:00

Ezel Donkey Sanctuary Aruba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On Twitter